marți , mai 28 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Ce trebuie sa stiu despre epilare definitiva cu laser Brasov?

Spre epilare definitiva cu laser Brasov isi indreapta atentia foarte multe persoane care doresc sa scape de parul de pe anumite zone ale corpului.

Epilarea cu laser foloseste energia pe baza de lumina pentru a trata foliculii de par de sub piele, reducand cresterea parului in zonele tratate.

In comparatie cu alte metode de indepartare a parului, epilarea cu laser ofera o multime de beneficii uimitoare, motiv pentru care este optiunea de indepartare a parului aleasa de majoritatea persoanelor.

Despre aceasta procedura vom discuta in randurile de mai jos, si veti descoperi cele mai importante lucruri despre epilare laser, inainte de a urma un asemenea tratament.

Scap de par pentru totdeauna cu epilare definitiva cu laser Brasov?

Aceasta este fara doar si poate, cea mai mare curiozitate a celor care isi doresc sa urmeze un asemenea tratament de indepartare a parului. Daca epilarea cu laser distruge foliculul de par, acesta nu va creste inapoi.

Cu toate acestea, unii foliculi sunt de obicei mai degraba deteriorati decat distrusi, astfel incat vor exista si fire de par care vor creste din nou in cele din urma. Cat de repede creste parul din nou depinde de ciclul sau unic de crestere.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovUnele fire de par vor recreste de obicei in cateva luni, dar sunt adesea mai deschise decat inainte, asa ca sunt mai putin vizibile. Pot fi efectuate insa sedinte de intretinere ale tratamentului, astfel incat zonele tratate sa ramana cat mai mult timp fara par.

Cate sedinte sunt necesare pentru un tratament complet?

Un tratament de epilare definitiva cu laser Brasov este efectuat in mai multe sedinte. Pentru majoritatea oamenilor, intre sase si opt sedinte de tratament de indepartare a parului cu laser, programate la aproximativ sase saptamani, vor da cele mai bune rezultate.

De asemenea, este posibil sa aveti nevoie de o sedinta suplimentara o data sau de doua ori pe an pentru retusuri. La fel de adevarat este si faptul ca pentru zonele mici ale corpului (buza superioara de exemplu) pot fi necesare mai putine sedinte (patru de obicei).

Numarul sedintelor necesare pentru un tratament complet este influentat de mai multi factori, iar aici amintim culoarea pielii si a parului.

Cat timp dupa indepartarea cu laser voi vedea rezultatele?

Puteti vedea rezultatele destul de curand dupa tratament, deoarece parul incepe sa cada in urmatoarele saptamani. Rezultatele tratamentului de epilare definitiva cu laser Brasov pot fi vizibile ani de zile, daca urmati un tratament complet, si mergeti anual odata sau de doua ori la sedinte de intretinere.

Cu siguranta, rezultatele epilarii definitive sunt impresionante in comparatie cu rezultatele alternativelor precum epilarea cu ceara sau utilizarea epilatorului.

Ce nu ar trebui sa fac inainte de epilarea cu laser?

Inainte de epilare definitiva cu laser Brasov, este important sa nu faceti anumite lucruri. Ar trebui sa evitati expunerea la soare timp de aproximativ sase saptamani inainte de indepartarea parului cu laser, deoarece procedura nu trebuie efectuata pe pielea bronzata.

Acesta este motivul principal datorita caruia, majoritatea persoanelor urmeaza un asemenea tratament toamna tarziu sau iarna.

De asemenea, ar trebui sa sariti peste alte metode de indepartare a parului, cum ar fi epilarea cu epilatorul sau epilarea cu ceara, timp de cel putin o luna inainte de indepartarea parului cu laser. Barbierirea este recomandata cu o zi inainte de tratament, deoarece aceasta va indeparta parul de deasupra pielii, dar va lasa firul de par intact.

Verifica si

Firma De Transport Bacau

Firma De Transport Bacau

Ghidul util pentru a alege o firma de transport Bacau Atunci cand aveti nevoie sa …

Close