Casa pe structura metalica varianta buna? DA!

Iti povestim mai jos, un pic din tehnologia constructiei casei pe structura metalica.

Structura Metalica vs Structura Lemn

Structura metalica ese foarte durabila, spre deosebire de structura de lemn, nu se deformeaza si nu se extinde. Poate rezista cutremurelor cu magnitudinea 9 si vitezei vantului uraganului, deoarece este flexibil si se poate indoi fara sa se crape (flexibilitate).

Contructie usoara metalica

Tehnica utilizata pentru construirea caselor se numeste constructie usoara metalica si implica elemente usoare din otel, care constau din foi subtiri de otel (1 pana la 3 mm) care au fost taiate si construite (folosind tehnici precum sudarea, surubarea sau nituirea) in forme necesare pentru panourile fundamentale dintr-o fabrica, inainte de a transporta panourile la locurile unde sunt construite casele.

Fundatia

Cadrele metalice trebuie sa fie bine atasate la fundatia din beton si, odata ce acestea sunt, orice alt numar de materiale pot fi utilizate pentru a umple structura unei case, inclusiv caramizi sau altele.

Ce se aplica pe structura metalica?

Pe structura metalica se aplica vata minerala flacara de OSB fata, verso, iar pe exteriorul structurii se monteaza poliestern expandat de 15mm, iar pe plasa tinci si decorative.

Dar pe Interior?

Pe interior polistiren expandat sau rigips, si lavabila. Acoperisul se realizeaza din profile metalice, pe care se bate sarpanta si folie anti-condens, urmand acoperisul din table si geamurile termopan.

Vrem sa iti oferim mai multe informatii. Hai la o vorba!

Iubim sa vorbim despre constructii si despre realizarea caselor de vis.